Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΑ HOTEL DESIGN AWARDS ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ «100% Hotel Show»

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στηρίζει ως Platinum sponsor την εκδήλωση παρουσίασης των βραβείων του 5ου Διαγωνισμού “Hotel Design Awards” που εντάσσεται στα πλαίσια της «100% Hotel Show». Η εκδήλωση της απονομής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου και ώρα 19:00 στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του 100% Hotel Show, στο κεντρικό Venue της έκθεσης, στο MEC Παιανίας.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ: ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ»

Η EUROPA συμμετέχει ως χορηγός στην ημερίδα του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου και των Αρχιτεκτονικών Εκδόσεων ΔΟΜΕΣ για την παρουσίαση της ειδικής έκδοσης με τίτλο «ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΠΟΛΗΣ: ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΙΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 1η Νοεμβρίου, στις 18:30, στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου (Φανερωμένης 86 - 90) στη Λευκωσία.

Περισσότερα...

Η EUROPA ΔΙΑΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 7ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΒΑΣ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ θα δώσει το παρών στο 7ο Συνέδριο Κατασκευαστών 2018 που διοργανώνεται από τις 19 έως τις 21 Οκτωβρίου στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο «Ananti City Resort» στα πλαίσια της διακεκριμένης χορηγίας. Το συνέδριο διοργανώνεται από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αλουμινοκατασκευαστών (ΠΟΒΑΣ).

Περισσότερα...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ είναι χρυσός χορηγός στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού που διοργανώνεται στην Ρόδο στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο RODOS PALACE. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και αναμένεται να έχει ιδιαίτερα υψηλή προσέλευση.

Περισσότερα...

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΗΝ 9η BIENNALE ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Η EUROPA στηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), θα παρευρίσκεται ως χορηγός των δράσεων του Ινστιτούτου στα εγκαίνια της έκθεσης της 9ης Biennale Νέων Αρχιτεκτόνων που διοργανώνει το Ινστιτούτο, στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00. Η διάρκεια έκθεσης είναι από 27 Σεπτεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου 2018.

Περισσότερα...

EUROPA: Αρωγός στους πυρόπληκτους της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ, καθώς και το σύνολο των εταιριών του Ομίλου Τζιρακιάν, αρωγοί στους ανθρώπους που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην ημερίδα της ΠΣΥΠΕΝΕΠ με θέμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ"

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων του Πανελλήνιο Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) είναι χορηγός στην τεχνική ημερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος και το ΤΕΕ την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 με θέμα: «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ – εφαρμογή του προγράμματος και σχετιζόμενες πολεοδομικές διαστάσεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Λεφ. Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 18:00 – 22:00.

Περισσότερα...

Χορηγία της EUROPA στην ερευνητική ομάδα Arist.U.R.T.LE

Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης της καινοτομίας και της νέας γενιάς της χώρας μας, η EUROPA προχώρησε σε χορηγία στην ερευνητική ομάδα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης Aristotle University Racing Team Electric (Arist.U.R.T.LE) για την κατασκευή ενός αγωνιστικού μονοθέσιου ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου που θα συμμετάσχει σε Ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους διαγωνισμούς της Formula student (FSAE).

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός της εκδήλωσης του ΕΙΑ με τίτλο: «Το Κτίριο των Γραφείων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας»

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας των δράσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) υποστηρίζει την ημερίδα του ΕΙΑ με θέμα «Το Κτήριο των Γραφείων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα» και εισηγητή τον αρχιτέκτονα κ. Αλέξανδρο Κ. Σαμαρά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/4/2018 στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

Περισσότερα...

Νέες προσφορές και πολλαπλά οφέλη στα κορυφαία ανοιγόμενα συστήματα μέγιστης θερμομόνωσης (super thermo) EUROPA Hybrid A40 SI/HS

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός της Αρχιτεκτονικής Ημερίδας «ΕΣΩ»

Η EUROPA για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει την μεγάλη αρχιτεκτονική ημερίδα ΈΣΩ που διοργανώνεται την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και διοργανώνεται από το περιοδικό +DESIGN και το ηλεκτρονικό περιοδικό Archisearch.gr.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στα Αρχιτεκτονικά Βραβεία «ΔΟΜΕΣ 2018»

Στα πλαίσια της στήριξης του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού «ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2018» που πραγματοποίησε το περιοδικό ΔΟΜΕΣ, η EUROPA προβάλλεται στην τελετή απονομής του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19.00.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην ημερίδα «Γράμμα από το Λονδίνο– Έλληνες σπουδαστές αρχιτεκτονικής και αρχιτέκτονες στο Ην. Βασίλειο, 1955 – 2015»

Στα πλαίσια της ευρύτερης υποστήριξης της EUROPA στον αρχιτεκτονικό κλάδο και τις δραστηριότητές του, η EUROPA συμμετέχει ως χορηγός στην αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο «Γράμμα από το Λονδίνο – Έλληνες σπουδαστές αρχιτεκτονικής και αρχιτέκτονες στο Ηνωμένο Βασίλειο, 1955-2015», που διοργανώνεται στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος στην αίθουσα «Φάρος», από το περιοδικό «Ελληνικές Κατασκευές» και το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στις 10.00 πμ.

Περισσότερα...

Η EUROPA μεγάλος χορηγός του 13ου συνέδριου «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ»

Στα πλαίσια της συνεχούς στήριξης των δράσεων του κλάδου κατασκευής κουφωμάτων αλουμινίου, η EUROPA στηρίζει ως «Μεγάλος Χορηγός» το 13ο Συνέδριο «Αλουμίνιο & Κατασκευές», που θα πραγματοποιηθεί στις 20 – 22 Οκτωβρίου στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Out of the Blue Capsis Elite Resort στην Αγία Πελαγία του Ηρακλείου Κρήτης.

Περισσότερα...

Χορηγία της EUROPA στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού

Η EUROPA, στα πλαίσια της ανάδειξης του αρχιτεκτονικού έργου και της σύνδεσής του με το δίκτυό της, συμμετέχει χορηγικά στο 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού που διοργανώνεται στην πόλη της Ρόδου και θα πραγματοποιηθεί στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στα βραβεία Αρχιτεκτονικής 2017

Στα πλαίσια της χορηγίας της EUROPA στο ετήσιο πρόγραμμα δράσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), η EUROPA συμμετείχε στην τελετή απονομής Βραβείων Αρχιτεκτονικής 2017 που πραγματοποιήθηκε συνδιοργανώθηκε από το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) και τη Διοικητική Επιτροπή του Μουσείου Μπενάκη και πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Μπενάκη την Τετάρτη 20/9/2017 και ώρα 20.00.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην αρχιτεκτονική έκθεση «ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ»

Η EUROPA στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος υποστήριξης σε επιλεγμένες αρχιτεκτονικές εκδηλώσεις, συμμετείχε ως χορηγός στην Έκθεση «ΠΑΡΑΛΙΟ ΣΗΜΑ». Τα εγκαίνια της Έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 στο Μουσείο Μπενάκη της οδού Πειραιώς.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στην Ημερίδα του ΕΝΚΑΣ με θέμα «Αθέμιτος Ανταγωνισμός»

Η EUROPA στα πλαίσια της χορηγίας των δράσεων της Ένωσης Καταστηματαρχών Σιδηροαλουμινοκατασκευαστών Νίκαιας – Κορυδαλλού (ΕΝΚΑΣ) συμμετείχε στην ημερίδα του ΕΝΚΑΣ με θέμα «Αθέμιτος Ανταγωνισμός» που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Νίκαιας σε συνεργασία με την εταιρία Profilmedia η οποία είχε αναλάβει την οργανωτική υποστήριξη της ημερίδας.

Περισσότερα...

Η EUROPA χορηγός στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή: Αυτοδιοίκηση και Θεσσαλία μπροστά στην παγκόσμια πρόκληση»

Η EUROPA συμμετέχει χορηγικά στο 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο για την κλιματική αλλαγή με τίτλο «Κλιματική Αλλαγή: Αυτοδιοίκηση και Θεσσαλία μπροστά στην παγκόσμια πρόκληση».

Περισσότερα...

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!