EUROPA: Αρωγός στους πυρόπληκτους της καταστροφικής φωτιάς στο Μάτι

mati arogos

Η EUROPA, καθώς και το σύνολο των εταιριών του Ομίλου Τζιρακιάν, αρωγοί στους ανθρώπους που επλήγησαν από την πρόσφατη καταστροφική πυρκαγιά.

Στα πλαίσια της διαχρονικής ενεργούς υποστήριξης του κοινωνικού συνόλου και των τοπικών κοινωνιών, η EUROPA καθώς και οι υπόλοιπες εταιρίες του Ομίλου Τζιρακιάν στεκόμαστε αρωγοί στους πληγέντες της μεγάλης καταστροφικής πυρκαγιάς της 23ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Με ειλημμένη απόφαση της διοίκησης της εταιρίας, έχουμε ήδη προχωρήσει σε ενέργειες σχεδιασμού ολοκληρωμένου πλάνου δράσεων για την υποστήριξή των πληγέντων στις αντίστοιχες περιοχές σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές και οργανισμούς. Το πλάνο καταρτίζεται με βάση τις πραγματικές ελλείψεις όπως αυτές προκύπτουν από τις εκκρεμείς ανάγκες υποστήριξης, οι οποίες διαφαίνονται καθαρότερα το τρέχον διάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις περιλαμβάνουν προσφορές σε προϊόντα των εταιριών του ομίλου και κυρίως προφίλ αλουμινίου για την ανακατασκευή κτισμάτων που έχουν πληγεί. Παράλληλα πραγματοποιούνται μεμονωμένες δράσεις για την ανακούφιση οικογενειών που έχουν χάσει τα σπίτια και τις περιουσίες τους.

Οι ενέργειες ανακούφισης των πληγέντων εντάσσονται σε ένα συνολικό σχεδιασμό δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που έχει αναπτυχθεί και υλοποιείται συνεχώς. Η ΕΚΕ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας των εταιριών του ομίλου και αφορά, ανάμεσα σε άλλα, σε δράσεις στήριξης των τοπικών κοινωνιών, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας και των νέων συνολικότερα, καθώς επίσης και προστασίας του περιβάλλοντος.

Ως Όμιλος Εταιριών Τζιρακιάν δεσμευόμαστε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας και ευχόμαστε να είναι η τελευταία δοκιμασία την οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν.

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!