EUROPA μια για πάντα!

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ & Η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ Λ. ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ ΑΕ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

2019 Stolismos Dendrou

Στα πλαίσια ενός ευρύτερου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) και της ανθρωποκεντρικής κουλτούρας που την διακατέχει, η EUROPA προχώρησε σε επιλεγμένες δράσεις, συμβάλλοντας στο εορταστικό πνεύμα των Χριστουγέννων. Οι πολυεπίπεδες δράσεις αφορούν τόσο τις τοπικές κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται, όσο και τους εργαζομένους της.

Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για παιδιά εργαζομένων

Όπως κάθε χρόνο, η EUROPA και η ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ από κοινού πραγματοποίησαν την Χριστουγεννιάτικη παιδική γιορτή για τα παιδιά των εργαζομένων τους, το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018 στο κτήμα Ναούμ στην Χαλκίδα, μοιράζοντας δώρα και χαμόγελα στα παιδιά και τις οικογένειές τους. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε το σύνολο της διοίκησης των δύο εταιρειών, όπου συνομίλησαν από κοντά με τους εργαζόμενους και τα οικεία τους πρόσωπα.

Παράλληλα στον χώρο της εκδήλωσης φιλοξενήθηκαν παιδιά, οι γονείς τους και οι εργαζόμενοι του σπιτιού «Ημερήσιας Φροντίδας Μύτικα Χαλκίδας» του Χαμόγελου του Παιδιού, ως μια ανθρώπινη και έμπρακτη προσπάθεια στήριξης της δράσεως του κοινωφελούς αυτού φορέα. Τέλος, πέρα από το καθιερωμένο στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δένδρου, μέσα σε εορταστική ατμόσφαιρα, το γραφείο προσωπικού παρέδωσε τα καθιερωμένα δώρα στους εργαζομένους.

Υποστήριξη φιλανθρωπικών ιδρυμάτων

Επιπροσθέτως, η EUROPA στήριξε το Φιλανθρωπικό Bazaar της Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) που διοργανώθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στο κτίριο της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών στην Θεσσαλονίκη. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος. Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν χορωδίες από όλη την Ελλάδα, μουσικά σχήματα - συγκροτήματα, μπαλέτα και καλλιτέχνες πλαισιώνοντας μουσικά και καλλιτεχνικά το Bazaar αγάπης. Εκπρόσωποι από την πολιτική, πολιτειακή, θρησκευτική και στρατιωτική ηγεσία τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Δωρεές σε τοπικά κοινωφελή ιδρύματα

Διαχρονικά ευρισκόμενη στο πλάι της τοπικής κοινωνίας της περιοχής των Οινοφύτων Βοιωτίας, όπου βρίσκονται οι παραγωγικές μονάδες της, η EUROPA διένειμε υλικό πρώτης ανάγκης και δώρα σε κοινωφελή ιδρύματα της περιοχής.

Η συνολική αυτή προσπάθεια της EUROPA να στηρίξει και αυτές τις γιορτές όσους έχουν ανάγκη, τελεί υπό την ανιδιοτελή και με προσωπικό ενδιαφέρον διοικούσα ιδιοκτησία της εταιρίας, η οποία έχει αγκαλιάσει όλες τις αντίστοιχες δράσεις λαμβάνοντας πρωτοβουλία για κατάρτιση αντίστοιχου πλάνου ενεργειών και για το επόμενο έτος.

Εκ μέρους της EUROPA και της ΣΩΛΗΝΟΥΡΓΕΙΑΣ ΤΖΙΡΑΚΙΑΝ, αποστέλλονται σε όλους θερμές ευχές για ένα ευτυχισμένο, δημιουργικό 2019!

Ανακοινώσεις
Η Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών θα είναι κλειστή από Σάββατο 10/08/2019 έως και την Κυριακή 25/08/2019.
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!