LED παντού! Συνεχίζουμε να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο

LedLamp LOW Η Europa προχώρησε σε αντικατάσταση φωτισμού σε όλες τις παραγωγικές της εγκαταστάσεις, τοποθετώντας νέους LED λαμπτήρες τελευταίας τεχνολογίας και χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας σε σχέση με τους συμβατικούς, επιτυγχάνοντας σημαντικά πλεονεκτήματα.

Βάση μελέτης που εκπόνησε το Τεχνικό Τμήμα της Europa, προβλέπεται μείωση της κατανάλωσης ενέργειας της τάξεως του 70% - 80% ετησίως και απόσβεση της επένδυσης μέσα σε 1,5 χρόνο από την ημέρα αποπεράτωσης του Έργου.

Συμπληρωματικά, χρησιμοποιώντας LED υψηλών προδιαγραφών, επιτεύχθηκε βελτίωση της ποιότητας του φωτισμού στις μονάδες παραγωγής, διατηρώντας ισορροπία ανάμεσα στον άμεσο και το έμμεσο φωτισμό, καθώς και αποφυγή θαμβώσεων και ανεπιθύμητων αντανακλάσεων στο χώρο εργασίας.

Το έργο αποτέλεσε μια ενέργεια που ξεκίνησε από τον Μάιο υπό την επιμέλεια του Τεχνικού Τμήματος και του Τμήματος Προμηθειών Europa, με σταδιακή αντικατάσταση των λαμπτήρων ανά παραγωγικό τμήμα μέχρι και τον Αύγουστο 2020.

Η ανωτέρω ενέργεια υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) Europa, έναν από τους πυλώνες του οποίου αποτελεί η Προστασία του Περιβάλλοντος. Οι δράσεις της Europa για τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος διατηρούν σταθερά κεντρική θέση στην στρατηγική ατζέντα της εταιρίας.

Μπορείτε να δείτε το σύνολο των περιβαλλοντικών πολιτικών της Europa στην ιστοσελίδα της.

Με την EUROPA, κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο!


 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!