Αισθητική

aithistiki

Η αισθητική που απορρέει από τον σχεδιασμό των συστημάτων αλουμινίου συνδέεται  με τις γραμμές των προφίλ αλουμινίου, με το χρωματισμό τους και με τα εμφανή εξαρτήματα πχ λαβές.

Σήμερα υπάρχουν πολλές επιλογές ως προς τη φόρμα των προφίλ αλουμινίου, ίσιες γραμμές, καμπύλες ακόμη και σε εμφάνιση παραδοσιακών κουφωμάτων ξύλου
Το αλουμίνιο προσφέρει στους μηχανικούς και αρχιτέκτονες μεγάλη ευελιξία σχεδιασμού. Η διέλαση, για παράδειγμα, έχει την δυνατότητα της παραγωγής μιας μεγάλης ποικιλίας από προφίλ κατάλληλων για την παραγωγή τελικών προϊόντων. Τα πάνελς, μπορούν επίσης να παραχθούν σε επίπεδη ή καμπύλη μορφή και να χρησιμοποιηθούν στην κατασκευή δεξαμενών, σιλό ή πύργων ψύξης. Η μορφοποίηση μπορεί να γίνει επίσης στο εργοτάξιο με την χρήση μεταφερόμενων μηχανημάτων. Το αλουμίνιο μπορεί να κοπεί, να τρυπηθεί να συγκολληθεί είτε στο κατασκευαστικό είτε στο εργοτάξιο.

Τα πολύπλοκα σχήματα που μπορούν να επιτευχθούν με την διέλαση, επιτρέπουν στους σχεδιαστές παραθύρων να ενσωματώσουν διάφορα εξαρτήματα, όπως, μεντεσέδες, εξαρτήματα, υλικά βελτίωσης της θερμομόνωσης, υαλοπίνακες κλπ. Αυτή η δυνατότητα σε συνδυασμό με την υψηλή αντοχή σε σχέση με το μικρό βάρος, έχει σαν αποτέλεσμα την κατασκευή συστημάτων παραθύρων υψηλών ποιοτικών

Ένα άλλο ζήτημα είναι η εξωτερική εμφάνιση των προφίλ,  όπου πρέπει να είναι τέτοια που να εξασφαλίζει την κατάλληλη διακοσμητική και αντιδιαβρωτική συμπεριφορά τους μετά την επιφανειακή κατεργασία. Μικρές ραβδώσεις, ξυσίματα, αυλακώσεις και άλλες μηχανικές κακώσεις που οφείλονται στις συνθήκες της παραγωγικής διαδικασίας θα πρέπει πριν από την επιφανειακή κατεργασία να διορθωθούν. Δεν επιτρέπονται οι αποφλοιώσεις, οι φυσαλίδες, οι ρωγμές, τα στίγματα τα αποτυπώματα από ξένες ύλες, τα ίχνη διάβρωσης και γενικά τα ελαττώματα που επιδρούν αρνητικά στην κατασκευαστική και διακοσμητική χρήση των διατομών.

Ο έλεγχος της εξωτερικής εμφάνισης των διατομών αλουμινίου, που προορίζονται για αρχιτεκτονική χρήση, γίνεται με γυμνό μάτι. Η σύγκριση γίνεται με προκαθορισμένα δείγματα αναφοράς.
Τα προϊόντα EUROPA είναι κατάλληλα σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν υψηλή αισθητική και λειτουργικότητας, διαμορφώνοντας πολύ συχνά τις τάσεις στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και ικανοποιώντας τις απαιτήσεις και των πιο απαιτητικών πελατών μέσα από μία ευρεία γκάμα.

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Η Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών και η Έκθεση Αμαρουσίου θα παραμείνουν κλειστά από Δευτέρα 8 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 28 Αυγούστου.
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!