Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΒΡΑΒΕΙΩΝ ΔΟΜΕΣ

Brabeia DOMES final

Η Europa για ακόμη μια φορά είναι χορηγός στα ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ που διοργανώνονται από το περιοδικό ΔΟΜΕΣ. Στο πλαίσιο της ίδρυσης του φορέα σύγχρονης αρχιτεκτονικής DOMa, τα ‘Βραβεία ΔΟΜΕΣ’ πλέον μετονομάζονται σε ‘Βραβεία Ελληνικής Αρχιτεκτονικής’. Η τελετή απονομής των Βραβείων Ελληνικής Αρχιτεκτονικής 2020 θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 14 Ιουλίουστο Αίθριο του Μουσείου Μπενάκη / Πειραιώς 138 (20:00 – 22:00).

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών, η εκδήλωση θα είναι κλειστή - θα παρευρεθούν μόνο οι φιναλίστ των βραβείων - αλλά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω των λογαριασμών του DOMa στα social media. Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν τις προσεχείς ημέρες.

Weiterlesen ...

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ (ΕΙΑ) ΜΕ ΤΙΤΛΟ «hhharchitects: 2008-2018»

Στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας στο Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), η EUROPA θα είναι παρούσα στην διάλεξη που πραγματοποιεί το ΕΙΑ την Πέμπτη 20 Ιουνίου 2019 και ώρα 19:30 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων στο αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης». Ο τίτλος της διάλεξης είναι "hhharchitects: 2008-2018." και θα πραγματοποιηθεί από τους Νικήτα Χατζημιχάλη και Ιωάννα Χολέβα.

Weiterlesen ...

Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ελλάδας: Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος σε διαγωνισμό για την παροχή αρχιτεκτονικών υπηρεσιών

Η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα θα προβεί το επόμενο διάστημα σε διαγωνισμό για την παροχή αρχιτεκτονικών υπηρεσιών στα νέα γραφεία στα οποία πρόκειται να στεγαστούν οι υπηρεσίες SRSS, DG HOME, DG ECFIN, DG ECHO της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα.

Weiterlesen ...

14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ» ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 2019 ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ 1-3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Το 14ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ», σε συνεργασία με το ΕΙΑ (Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής) και τον ΣΕΚΑ (Σύνδεσμο Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου), στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του για την ανάπτυξη της ποιότητας στις κατασκευές αλουμινίου, αλλά και της συνεργασίας με τους Έλληνες Αρχιτέκτονες & Κατασκευαστές Αλουμινίου, προκηρύσσει ΕΚΘΕΣΗ & ΒΡΑΒΕΙΑ επιλεγμένων έργων, που θα πραγματοποιηθεί 1-3/11/19 στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ στην Αθήνα.

Weiterlesen ...

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΟ «THE ARCHITECT SHOW 2019»

Η EUROPA συμμετείχε στην έκθεση «The Architect Show» που διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA προκάλεσε έντονα το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Weiterlesen ...

Η EUROPA GOLD SPONSOR ΤΟΥ "THE BOUTIQUE HOTEL WORKSHOP TOUR" ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Η EUROPA είναι Gold Sponsor στο “The Boutique Hotel Workshop Tour” που διεξάγεται στα Χανιά και στο Ηράκλειο στα πλαίσια των δράσεων της 100% Hotel Show 2019. Τα Workshops θα λάβουν χώρα το Σάββατο 4/5 στα Χανιά στο ξενοδοχείο MINOA PALACE και την Δευτέρα 6/5 στο Ηράκλειο στο ξενοδοχείο GALAXY από τις 10:00 έως τις 18:00.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥ «ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ 2» ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ ΕΙΑ

Στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας των δράσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), η EUROPA στηρίζει την εκδήλωση για το κλείσιμο του πλειστηριασμού με τίτλο «Εικαστικά Αρχιτεκτόνων 2» που διοργανώνει το ΕΙΑ. Η εκδήλωση λαμβάνει χώρα την Παρασκευή 19/4/2019 και ώρα 19:30 στο Atelier kykladon (Κυκλάδων 8 & Κεφαλληνίας – Κυψέλη).

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ «THE ARCHITECT SHOW 2019»

Η EUROPA συμμετέχει στην έκθεση «The Architect Show» που διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Cluster B στο booth 8 και αναμένεται να προκαλέσει το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Τα ερείσματα του σκυροδέματος: Συμβολές στην τεκμηρίωση της αρχιτεκτονικής του μπετόν στην Ελλάδα, 1961-1977”

Η EUROPA στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) στηρίζει την διάλεξη του Τάσου Τσακόπουλου με τίτλο "Τα ερείσματα του σκυροδέματος: Συμβολές στην τεκμηρίωση της αρχιτεκτονικής του μπετόν στην Ελλάδα, 1961-1977." που πραγματοποιείται την την Πέμπτη 4 Απριλίου 2019 στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΕΞΗ ΤΟΥ ΕΙΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ”

Η EUROPA στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) στηρίζει την διάλεξη της Δέσποινας Ζαβράκα και του Αναστάσιου Τέλλιου με τίτλο «Συντακτικό Επιφανειών» που πραγματοποιείται την Πέμπτη 28 Μαρτίου στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΣΩ

Η EUROPA ως Bronze Sponsor, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η EUROPA στήριξε την Αρχιτεκτονική Ημερίδα ΈΣΩ. Η ημερίδα, έλαβε χώρα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ»

Η EUROPA, στήριξε την αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο «Η σύγχρονη πόλη: Ελλάδα, Κύπρος» που διοργανώθηκε την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΣΩ

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η EUROPA συμμετέχει στην Αρχιτεκτονική Ημερίδα ΈΣΩ στα πλαίσια της ανάληψης της Bronze Sponsorship. Η ημερίδα λαμβάνει χώρα την Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 17.00 στο Μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ «Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ: ΕΛΛΑΔΑ, ΚΥΠΡΟΣ»

Η EUROPA στηρίζει την αρχιτεκτονική ημερίδα με τίτλο «Η σύγχρονη πόλη: Ελλάδα, Κύπρος» που διοργανώνεται την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018 στις 17.30 στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη στην οδό Πειραιώς 138.

Weiterlesen ...

2ο Συνεδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού / 21-22 Οκτωβρίου, Ρόδος

Το 2ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο στις 21 και 22 Οκτωβρίου στο Ξενοδοχείο Rodos Palace.

Σκοπός είναι η θεσμοθέτηση Διεθνών Συνεδρίων που θα διαπραγματεύονται τη διάδραση μεταξύ Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού και θα προσελκύουν επισκέπτες (Ξενοδόχους, Αρχιτέκτονες και γενικότερα επαγγελματίες του τουρισμού) από όλον τον πλανήτη.

Τα Συνέδρια Αρχιτεκτονικής και Τουρισμού αποτελούν πρωτοβουλία του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου.

Το 1ο Συνέδριο είχε συνδιοργανωθεί τον Οκτώβριο του 2015 από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, το Σύλλογο Αρχιτεκτόνων Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, προσελκύοντας 450 συνέδρους.

Weiterlesen ...

Η EUROPA χορηγός της Αρχιτεκτονικής Ημερίδας «ΕΣΩ»

Η EUROPA για δεύτερη συνεχή χρονιά στηρίζει την μεγάλη αρχιτεκτονική ημερίδα ΈΣΩ που διοργανώνεται την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018 και ώρα 17.00, στο μεγάλο Αμφιθέατρο της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση και διοργανώνεται από το περιοδικό +DESIGN και το ηλεκτρονικό περιοδικό Archisearch.gr.

Weiterlesen ...

Η EUROPA χορηγός της εκδήλωσης του ΕΙΑ με τίτλο: «Το Κτίριο των Γραφείων της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας»

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στα πλαίσια της ετήσιας χορηγίας των δράσεων του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ) υποστηρίζει την ημερίδα του ΕΙΑ με θέμα «Το Κτήριο των Γραφείων της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα» και εισηγητή τον αρχιτέκτονα κ. Αλέξανδρο Κ. Σαμαρά. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 26/4/2018 στις 19:00 στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης», Ακαδημίας 50.

Weiterlesen ...

Η EUROPA χορηγός στην ημερίδα της ΠΣΥΠΕΝΕΠ με θέμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ"

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων του Πανελλήνιο Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) είναι χορηγός στην τεχνική ημερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος και το ΤΕΕ την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 με θέμα: «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ – εφαρμογή του προγράμματος και σχετιζόμενες πολεοδομικές διαστάσεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Λεφ. Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 18:00 – 22:00.

Weiterlesen ...

ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΗΣ EUROPA ΣΤΗΝ 9η BIENNALE ΝΕΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΩΝ

Η EUROPA στηρίζοντας για ακόμη μια χρονιά το Ελληνικό Ινστιτούτο Αρχιτεκτονικής (ΕΙΑ), θα παρευρίσκεται ως χορηγός των δράσεων του Ινστιτούτου στα εγκαίνια της έκθεσης της 9ης Biennale Νέων Αρχιτεκτόνων που διοργανώνει το Ινστιτούτο, στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138 την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 20.00. Η διάρκεια έκθεσης είναι από 27 Σεπτεμβρίου έως 25 Νοεμβρίου 2018.

Weiterlesen ...

Η EUROPA ΧΟΡΗΓΟΣ ΣΤΟ 3ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗΣ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ είναι χρυσός χορηγός στο 3ο Συνέδριο Αρχιτεκτονικής & Τουρισμού που διοργανώνεται στην Ρόδο στις 20 και 21 Οκτωβρίου 2018 στο ξενοδοχείο RODOS PALACE. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και αναμένεται να έχει ιδιαίτερα υψηλή προσέλευση.

Weiterlesen ...