Η EUROPA χορηγός στην ημερίδα της ΠΣΥΠΕΝΕΠ με θέμα "ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ – ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ"

Psypenep

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ ΑΒΕ στα πλαίσια της στήριξης των δράσεων του Πανελλήνιο Συλλόγου Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών (ΠΣΥΠΕΝΕΠ) είναι χορηγός στην τεχνική ημερίδα που διοργανώνει ο σύλλογος και το ΤΕΕ την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 με θέμα: «Εξοικονόμηση κατ’ Οίκον ΙΙ – εφαρμογή του προγράμματος και σχετιζόμενες πολεοδομικές διαστάσεις». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Τιτάνια (Λεφ. Πανεπιστημίου 52, Αθήνα) και ώρα 18:00 – 22:00.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενότητα αναφορικά με την νομιμότητα των κτιρίων, τις διαδικασίες ανακαίνισης και τις ρυθμίσεις του ΝΟΚ για την ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, θέματα αναφορικά με το πρόγραμμα Εξοικονομώ Κατ’ Οίκον ΙΙ αναφορικά με την ενεργειακή αναβάθμιση και τον Κανονισμό Οριζόντιων Ιδιοκτησιών καθώς και νέα προγράμματα του ΥΠΕΝ για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Αναμένεται να προκαλέσει το ενδιαφέρον τόσο των ενεργειακών επιθεωρητών όσο και ποικίλων επαγγελματιών του κλάδου που θα λάβουν χρήσιμες πληροφορίες αναφορικά με καυτά θέματα αυτής της περιόδου.