Η EUROPA ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ «THE ARCHITECT SHOW 2019»

dt

Η EUROPA συμμετέχει στην έκθεση «The Architect Show» που διεξάγεται το Σάββατο και την Κυριακή 4 και 5 Μαΐου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Helexpo στο Μαρούσι. Το περίπτερο της EUROPA θα βρίσκεται στο Cluster B στο booth 8 και αναμένεται να προκαλέσει το αρχιτεκτονικό ενδιαφέρον.

Σε αντιστοιχία με τον χαρακτήρα της έκθεσης, η θεματική του περιπτέρου της EUROPA θα προσεγγίσει την minimal αρχιτεκτονική τάση, επιδιώκοντας, σε αρμονία με τον χώρο, να εντυπωσιάσει τον επισκέπτη, αναδεικνύοντας την πρωτοπορία και την πολυτέλεια που διακρίνει τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και την ιδιοσυγκρασία της ίδιας της εταιρίας.

Παράλληλα, στο περίπτερο θα παρευρίσκονται οι αρχιτέκτονες μηχανικοί του τμήματος Έργων της EUROPA, προκειμένου να κατατοπίσουν τον επισκέπτη στις λεπτομέρειες αναφορικά με τις ιδιότητες και τις εφαρμογές των προϊόντων της εταιρίας σε νέες ή υπάρχουσες κατασκευές.

Το The Architect Show αποτελεί μια γιορτή της αρχιτεκτονικής και του σχεδιασμού που εντάσσει τον αρχιτέκτονα στον κόσμο των υλικών για αρχιτεκτονικές εφαρμογές και διακόσμηση. Πρόκειται για μια έκθεση που αναφέρεται σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, interior designers και παράλληλα απευθύνεται και στον κλάδο του τουρισμού και ειδικότερα των Airbnb. Στον ευρύτερο χώρο της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν σεμινάρια, συνέδρια, εκθέσεις, εκπαιδευτικές και inspirational διαλέξεις και workshops που θα εστιάσουν στην ανταλλαγή γνώσεων και καινοτόμων ιδεών, ως κανάλι διαλόγου μεταξύ αρχιτεκτόνων και ανθρώπων των υλικών.

Ολόκληρος ο εκθεσιακός χώρος έχει σχεδιαστεί κατά τρόπο που να αποτελεί βίωμα σε μια ατμοσφαιρική περιήγηση που σκοπό της έχει να αναδείξει την ουσία των εκθεμάτων μέσα σε συνολικές λύσεις και προτάσεις. Το φετινό concept της παρουσίασης ονομάζεται «Shadow & light theme 2019». Στο πλαίσιό του δημιουργήθηκαν 8 διαφορετικοί χώροι / περίπτερα.

Περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την έκθεση μπορείτε να βρείτε εδώ καθώς και στην σελίδα του event στο Facebook.

Για συμμετοχή μπορείτε να κάνετε δωρεάν εγγραφή εδώ.

Announcements