Η EUROPA χορηγός στα Αρχιτεκτονικά Βραβεία «ΔΟΜΕΣ 2018»

Στα πλαίσια της στήριξης του αρχιτεκτονικού διαγωνισμού «ΒΡΑΒΕΙΑ ΔΟΜΕΣ 2018» που πραγματοποίησε το περιοδικό ΔΟΜΕΣ, η EUROPA προβάλλεται στην τελετή απονομής του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη (Πειραιώς 138), το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 19.00.

Περισσότερα...

Σε τρεις Καταλανούς το βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker

Για πρώτη φορά στα χρονικά, το βραβείο Αρχιτεκτονικής Pritzker απονεμήθηκε όχι σε έναν, αλλά σε ένα τρίο με αρχιτεκτονικό όραμα, αλλεργία στην περίσσεια δημοσιότητα, υπέροχες ιδέες και καταλανικό αίμα.

Περισσότερα...

Βραβεία ΔΟΜΕΣ 2017

Η EUROPA, συμμετέχοντας ενεργά στην διαμόρφωση των αρχιτεκτονικών τάσεων όσον αφορά στον κλάδο του αλουμινίου, είναι χορηγός στην τελετή απονομής Βραβείων «ΔΟΜΕΣ 2017», στο Μουσείο Μπενάκη, Πειραιώς 138, Σάββατο 4 Μαρτίου και ώρα 19:00.

DOMES 2017

Περισσότερα...

Διεθνής Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός – Dedalo Minosse International Prize

Το Διεθνές Βραβείο Dedalo Minosse για ανάθεση κτιρίου, προκηρύσσεται από τον Σύλλογο Αρχιτεκτόνων ALA και την Περιφέρεια Βενετίας.

Περισσότερα...

Βραβεία ΔΟΜΕΣ 2014

Τα 'Βραβεία ΔΟΜΕΣ' είναι ένα ετήσιος θεσμός που εγκαινίασε η Διεθνής Επιθεώρηση Αρχιτεκτονικής ΔΟΜΕΣ το 2010 και ο οποίος κατά τα πέντε, πλέον, χρόνια λειτουργίας του έχει κατορθώσει να αποκτήσει σημαντική δημοφιλία στους κύκλους των Ελλήνων αρχιτεκτόνων. Οι συμμετοχές στα βραβεία ʽΔΟΜΕΣ 2014ʼ ανήλθαν σε εκατόν ενήντα οχτώ (198). 

Περισσότερα...

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!