Χορηγία της EUROPA σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ στην Άρτα

Palaimaxoi-Artas-xorigia

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. υποστηρίζει ενεργά πρωτοβουλίες και έργα που προωθούν την κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη.

Στα αυτά τα πλαίσια προχώρησε σε χορηγία σε φιλανθρωπικό αγώνα μπάσκετ που πραγματοποιήθηκε στο Κλειστό Γυμναστήριο Άρτας μεταξύ των Παλαίμαχων Ολυμπιακού και Βορειοδυτικής Ελλάδας με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για την κάλυψη ιατρικών εξόδων νεαρού που κινδυνεύει να μείνει παράλυτος από αυτοκινητιστικό ατύχημα.

Ο αγώνας έλαβε χώρα το απόγευμα του Σαββάτου 09/07, 19.00 από το Δήμο Γ. Καραϊσκάκη και το Μορφωτικό Πολιτιστικό Σύλλογο Πέτα, σε συνεργασία, με τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους του νομού Άρτας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Για την ιστορία αναφέρεται ότι με την ομάδα των βετεράνων Ολυμπιακού Πειραιώς αγωνίστηκαν οι: 1. Καμπούρης Αργύρης, 2. Βούκτσεβιτς Ντούσαν, 3. Παραγυιός Γιάννης, 4. Ντάκουλας Βασίλης, 5. Κρεμπούνης Θανάσης, 6. Παπαχριστόπουλος Σαράντης, 7. Κουκής Γιάννης, 8. Παναγιωτόπουλος Κώστας, 9. Δορκοφίκης Περικλής, 10. Γιαννόπουλος Κώστας, 11. Σαμπάνης Δημήτρης, 12. Ελληνιάδης Σταύρος. Προπονητής: Στήβ Γιατζόγλου.

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!