Competitions

Interiors Awards 2020: Βραβεύοντας την υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα εσωτερικών χώρων

H Boussias Communications, με τη στρατηγική συνεργασία του Βασίλη Μπαρτζώκα, ιδρυτή της Design Ambassador, διοργανώνουν τα βραβεία που φέρνουν στο προσκήνιο έργα αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων, τα οποία ξεχωρίζουν για το υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά και για την εξυπηρέτηση των αναγκών που καλούνται να καλύψουν.

Read more ...

Περίληψη Προκήρυξης Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Ιδεών με τίτλο «Ανέγερση Κτηριακών Εγκαταστάσεων για τη Στέγαση των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου (Σύνδεση με έργα ανάπλασ

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών έχει προκηρύξει Πανελλήνιο Αρχιτεκτονικό Διαγωνισμό Ιδεών με τίτλο: «Ανέγερση Κτηριακών Εγκαταστάσεων για τη Στέγαση των Υπηρεσιών της Γενικής Γραμματείας Υποδομών του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και Διαμόρφωση Περιβάλλοντος Χώρου (Σύνδεση με έργα ανάπλασης Α.Ε.) στην οδό Πειραιώς 166, ΤΚ 11854 Αθήνα». Λήξη υποβολής προτάσεων: Τετάρτη 2.10.2019 και ώρα 15:00. Συνημμένα θα βρείτε την περίληψη της προκήρυξης.

Read more ...

Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την Ανέγερση Κτιριακού Συγκροτήματος της Σχολής Καλών Τεχνών στην Φλώρινα

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας ανακοίνωσε την προκήρυξη Σύνθετου Ανοικτού Αρχιτεκτονικού Διαγωνισμού Προσχεδίων με τίτλο : «Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός για την Ανέγερση Κτιριακού Συγκροτήματος της Σχολής Καλών Τεχνών στη Φλώρινα».

Read more ...

Χορηγία στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό σχεδιασμού Room 18 που διοργανώνεται από το περιοδικό ΔΟΜΕΣ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. σταθερά παρούσα στις αρχιτεκτονικές εξελίξεις, συμμετέχει ως χορηγός στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό σχεδιασμού Room 18 που διοργανώνεται από το περιοδικό ΔΟΜΕΣ.

Read more ...

Χορηγία στην ημερίδα «Αφετηρίες» του περιοδικού ΔΟΜΕΣ

Το Σάββατο 4/6 η EUROPA συμμετείχε ως χορηγός στην ημερίδα "Αφετηρίες" που διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία από το αρχιτεκτονικό περιοδικό ΔΟΜΕΣ στο Μουσείο Μπενάκη.

Read more ...

Χορηγία στον επετειακό διαγωνισμό του περιοδικού ΚΤΙΡΙΟ

Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. συμμετέχει ως χορηγός στον επετειακό διαγωνισμό του περιοδικού αρχιτεκτονικής «ΚΤΙΡΙΟ» που πραγματοποιείται με αφορμή το κλείσιμο των 30 ετών του περιοδικού.

Read more ...

Greek architects achievements in the international competition UTOPIA AND/ OR HAPPINESS

Various greek architects received distinctions in the recent international architectural competition "Utopia and/ or happiness in your own Other where", despite the financial crisis and the increasing unemployment, especially among young greek architects.

Read more ...

International architectural competition "UTOPIA and/ or Happiness"

International Architectural Competition "UTOPIA and/ or Happiness" by UIA, Regions I and Region II, in cooperation with Turkey's Chamber of Architects. Find out more at Sadas-Pea.gr

Read more ...

 

banner-showroom-small copy  Authorized-Europa-Fabricato eng-EUROPA-CLUB product-catalog-banner

 

Announcements