Ποιότητα

end-user-quality

Η EUROPA επενδύει συστηματικά εδώ και πάνω από 40 χρόνια στο σχεδιασμό και την παραγωγή συστημάτων και προϊόντων αλουμινίου υψηλών προδιαγραφών και σταθερής υψηλής ποιότητος.

Όλα τα προϊόντα EUROPA χαρακτηρίζονται από τον τέλειο σχεδιασμό τους, την άψογη εφαρμογή τους, το τέλειο φινίρισμά τους και την απόλυτη λειτουργικότητά τους.
Η EUROPA παρακολουθεί τις εξελίξεις, συνδυάζει την έρευνα και την τεχνολογία, πρωτοπορεί, διαμορφώνει τις τάσεις στην αγορά αλουμινίου στην Ελλάδα και προσφέρει ποιοτικά ελεγμένα προϊόντα που καλύπτουν τις ανάγκες των πιο απαιτητικών πελατών.
Αποτελεί δε τη μάρκα που έχει ταυτιστεί στη συνείδηση των καταναλωτών της με τα κουφώματα αλουμινίου στην ελληνική αγορά, με την ευελιξία των κουφωμάτων της που καλύπτουν όλες τις κατασκευαστικές ανάγκες του σπιτιού τους, την ασφάλεια, τη μεγάλη γκάμα χρωμάτων και τύπων βαφής που καλύπτει κάθε γούστο, την εμπιστοσύνη τους στην εταιρία και την ικανοποίηση ότι έχουν κάνει την καλύτερη επιλογή. 
Η EUROPA είναι η πρώτη βιομηχανία διέλασης αλουμινίου στην Ελλάδα που πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ποιότητας ISO 9001. Εφαρμόζουμε ομοιόμορφο σύστημα διαχείρισης συμβατό με ISO 9001:2008, ISO 14001:2004 και OHSAS 18001:2007. Όλα τα συστήματα πιστοποιούνται από την Bureau Veritas. Φέρει επίσης πιστοποιήσεις CE, TUV & IFT σε συγκεκριμένα χαρακτηριστικά των προϊόντων τόσο στα επώνυμα αρχιτεκτονικά συστήματα αλουμινίου EUROPA όσο και στα φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

banner-showroom-small copy  1-els   apoklistikh-synergates EUROPA-CLUB-250px     product-catalog-banner-gr

 

Ανακοινώσεις
Η Γραμμή Εξυπηρέτησης Ιδιωτών και η Έκθεση Αμαρουσίου θα παραμείνουν κλειστά από Δευτέρα 8 Αυγούστου, έως και την Κυριακή 28 Αυγούστου.
Συστήματα αλουμινίου EUROPA - πραγματικά 100% ελληνικά προϊόντα
Για την ασφάλειά σας, EUROPA.Προστατεύστε το σπίτι και την περιουσία σας με συστήματα αλουμινίου EUROPA
Για να μην έχετε παρεξηγήσεις, όταν ζητάτε συστήματα αλουμινίου, σιγουρευτείτε ότι τα κουφώματα, τα ρολά, οι σήτες είναι όλα EUROPA!